Vester Tværvej 28

En_af_de_mange_lejefaciliteter_for_børn
Boligens planer
Udsigt fra stuen
Udsigt fra stuen_
En_af_de_mange_lejefaciliteter_for_børn
KØKKEN_ALRUM_med_hems
KØKKEN_ALRUM_med_kik_til_gaden
Badeværelse
Stue_med_indgang_til_soveværelse_og_pan
Leg på specialdesignet briks i stuen med panoramaudsigt
Kik til solrig terrasse
Soveværelse
Leg_i_den_overdækkede_gade
Leg_ved_Åen_i_baghaven
Leg_ved_åen_i_baghaven_
Vinter i haven
Fest_i_fælleshuset
Juletræ i fælleshuset
Hygge_i_fælleshuset_med_smuk_udsigt_ud_

 

Unik, flot og rummelig andelsbolig i velfungerende bofællesskab. Fantastisk godt udnyttet. Naturskønne omgivelser.

 

Beliggenhed: Vester Tværvej 28, Hornbæk, 8920 Randers NV

Arealer: 64 kvm. beboelse + ca. 4 kvm. redskabsskur + fælles værksted, hygge- og TVstue, køkken-alrum, stor fælles parkeringsplads, store fælles udearealer og overdækkede torve.

 

 

BESKRIVELSE

Ådalen er et velfungerende bofællesskab med 15 huse på henholdsvis 64, 96, 110 og 120 kvm.

Det er yderst sjældent, at en bolig på 64kvm udbydes til salg

Udover din egen utraditionelle private bolig, får du også brugsretten over alle fællesarealerne i vores anderledes og spændende byggeri. Du får gæsteværelse, værksted, fælleshus med et moderne og funktionelt køkken, klaver, vaskeri, udendørs overdækket tørreplads og en stor smuk have omkranset af vild natur i et stort rekreativt område, lige uden for døren. Overalt er der smuk udsigt til søen og den fantastiske natur.

Her er fællesspisning i hverdagene og mulighed for festarrangementer, musik, sportsaktiviteter og meget mere. Du kommer til boligen igennem den dejlige fælles frodige gade, hvor der er et entre-område med skabe og opbevaringsmuligheder. I den overdækkede gade er der torve med borde og bænke, grønne planter og sydlandsk stemning. Her kan børnene lege og solen nydes hele året.

.

 

BOLIGEN INDEHOLDER:

Boligen er i 2 forskudte plan.

Plan 1 indeholder køkken/alrum med hvide HTH køkkenelementer, hvid bordplade, opbevaringshems og udsyn over stue. Her er endvidere på plan 1 et regulært børne/arbejdsværelse med hvide vægge og ovenlys vindue, hvilket giver en god lyseffekt. Der er en mindre gang/garderobe med 3 høje skabe og hvide vægge samt et badeværelse med bruseniche med vinylgulv og vægge.

 

Fra plan1 er der fem trin ned til plan 2 til en dejlig lys opholdsstue med stort vinduesparti med panoramaudsigt over Gudenådalen og udgang til fliseterrasse, hvor solen står det meste af dagen. Fra stuen er der adgang til stort soveværelse med hvide skråvægge.

 

Boligen fremstår med ludbehandlede trægulve, hvide vandskurede/rå vægge og pæne hvide døre med hvide plasthåndtag. Sælger har fået designet følgende indbyggede møbler til boligen: Legemøbel i stuen med briks og hule og tre indbyggede skuffer til legetøj. En arbejdsplads i stuen med skærmvæg samt en væg til væg seng i soveværelset med tre indbyggede skuffer og et hulrum under sengen til opbevaring. Møbleringen kan følge med i handlen, hvis det ønskes. 

 

Hele byggeriet er centralt og meget smukt beliggende i naturskønne omgivelser få km. fra Randers centrum, omkranset af mange træer, hvor en lille hyggelig å løber forbi. Her er kort afstand til vuggestue, børnehave, sportsklubber og dagligvareindkøb. Fra området er der tillige virkelig gode bybusforbindelser til Randers midtby og opland, ligesom byggeriet er placeret meget tæt på de store omfarts-/motorveje til Århus of Ålborg.

 

Størrelse: 64 kvm

Antal værelser/stuer: 4

Terrasse: Ja
Udendørs skur: Ja
Andelsbevis: 749.957 kr

 

Energimærke for Ådalen: Klik her
 

Månedlige udgifter:

Boligafgift for 1 voksen: 2642,00kr

Forbrug for 1 voksen: 1073,00kr

 

Fællesspisning: 600 kr. pr. voksen pr måned, børn fra 3 år 300 kr. pr. måned
 

Boligafgift indeholder fællesudgifter til dagligt vedligehold (fx drift af fælleshus, vaskekælder, have, vinduer, forsikringer samt ejendomsskatter mv.)

 

Forbrug dækker a conto el, vand og varme samt udgifter i forbindelse med fællesspisning og lign. En stor del af udgiften til el dækkes af solceller, ligesom det fælles køkken har varmt vand fra solfangere.

 

Sælger:
Anne-Sofie Linderoth Bouchet

Mail: alinderoth@gmail.com 

 

 

Download salgsopstillingen som tekst