top of page

Vi inviterer til åbent hus og rundvisning

søndag den 23. september, mellem kl. 12 og 14

 

Bofællesskabet Ådalen 85 i Randers holder åbent hus for alle, som har lyst til at komme og kigge. Det vil være muligt at få en rundvisning, en uformel snak om livet i et bofællesskab og se vores to ledige andele.  Find os mellem kl. 12 og 14 i fælleshuset for enden af gaden. 

Eller lav en aftale på forhånd.


Vi er en broget flok, som består af børn og voksne i alle aldre. Fælles for os alle sammen er, at vi nyder den helt særlige stemning, som den fælles glasgade mellem husene giver.

Her vokser eukalyptus og figentræer og gaden gør sommeren længere, så vi kan sidde “ude” fra det tidligste forår til sent på efteråret.


Børnene bruger gaden meget. Der bliver leget og løbet året rundt. På torvet kan man sætte sig og nyde et glas rødvin med naboen. Vi spiser sammen 5 af ugens dage og vi laver god mad - overvejende økologisk.


Vi har vores egen store have, hvor der er god plads til udfoldelse for både store og små. Samtidig gør vores beliggenhed ned til Gudenåen, at vi har en udsigt, man aldrig bliver træt af. Bofællesskabet ligger i pendlerafstand til Århus og Ålborg.

Med venlig hilsen Bofællesskabet Ådalen 85

bottom of page